FRI FRAGT

VIND EN FORSøLVET SKO VED E-MAIL SIGNUP

TILFREDSHEDSGARANTI
 • Forkobring – Din genstand?

  DKK0.00

  Forevig din søns første par fodboldstøvler eller en blomst fra din egen brudebuket med en forkobring. Du kan få forvandlet netop den personlige genstand, som betyder allermest for dig, til en fin kobberbelagt pyntegenstand til hjemmet.

 • Forkobring af barnesko

  Vurderet 5.00 ud af 5
  DKK995.00

  Du finder her en moderne udgave af den klassiske sølvsko. Glæd din søn eller datter med en personlig gave i form af en kobberbelagt sko fra barndomshjemmet, som passer perfekt ind i det moderne hjem.

 • Forkobring af sut

  DKK795.00

  Forvandl din søn eller datters yndlingssut til en personlig gave og et evigt minde. Med en kobberbelægning bliver sutten tryllet om til en smuk og nostalgisk pyntegenstand fyldt med barndomsminder.

Lær mere om forkobring

Nem og sikker forkobring
Vi har gjort det så nemt og sikkert som muligt at få forkobret dine genstande, herunder børnesko og sutter.

Hvad kan forkobres?

Børnesko og sutter kan også forkobret, så det har vi også valgt at tilbyde her på Basuba. Vores samarbejdspartner har haft rigtig mange genstande igennem, så du kan være helt tryg.

En forkobring er lidt mere moderne end den klassiske forsølvning, så det er jo helt op til den enkelte. Hvis det ikke er til dit eget barn, er det også en god gaveidé – så det kan både købes som gavekort til nogle venner, et familiemedlem eller en kollega.

Ingen produkter i kurven.