FRI FRAGT

VIND EN FORSøLVET SKO VED E-MAIL SIGNUP

TILFREDSHEDSGARANTI
 • Forsølving af sut

  DKK995.00

  Får du dit barns yndlingssut forsølvet, har du et minde for livet, som du kan lade pynte i dit hjem. Den fine sølvsut vil tage dig med tilbage i tiden og for altid minde dig om en dejlig tid i dit liv.

 • Forsølvning – Din genstand?

  DKK0.00

  Skab et unikt minde ved at få forsølvet en personlig genstand, som for altid vil minde dig om en særlig tid i dit liv. Det kan være din yndlingsblomst eller dit barns første par fodboldstøvler.

 • Forsølvning af barnesko

  DKK1,245.00

  De sko, hvori dit barn trådte sine første skridt ud i verden, har høj affektionsværdi. Får du dem forsølvet, har du et smukt minde, som du eller dit barn kan beholde for altid.

Lær mere om forsølvning

Nem og sikker forsølvning
Vi har gjort det så nemt og sikkert som muligt at få forsølvet dine genstande, herunder børnesko og sutter.

Hvilke genstande kan jeg få forsølvet?

Især børnesko og sutter er oplagte at få forsølvet, så det har vi valgt at fokusere på her hos Basuba.dk. Vores samarbejdspartner har haft 1000-vis af genstande igennem, så du kan være helt tryg.

Mange forældre ønsker at gemme barnets første – og måske også vigtigste – stunder i livet. Det første skridt eller den første sut.

Mange synes også, at det er en god gaveidé – så det kan både købes som gavekort til nogle venner, men du kan også få forsølvet dit barns første sut eller sko og give det som gave til bedsteforældrene til barnet.

Ingen produkter i kurven.