FRI FRAGT

VIND EN FORSøLVET SKO VED E-MAIL SIGNUP

TILFREDSHEDSGARANTI

Først vil jeg gerne lige sige ’Hej og velkommen til!’

Mit navn er Lars og det er mig, der har startet og driver Basuba.dk. Jeg har heldigvis en skarp og god omgangskreds og virkelig dygtige samarbejdspartnere der kommer med gode råd, så derfor skriver jeg ’vi’.

Historien om Basuba.dk

En dag, hvor jeg som så mange andre gange havde set min egen forsølvede sko, som mine forældre (nok mest min mor) havde fået lavet tænkte jeg ”Hvordan foregår sådan en forsølvning egentlig?”. Som ungdommen gør nu til dags, hoppede jeg ind på Google og ledte. Og det var ikke ligeså nemt, som jeg havde regnet med det ville være, her i 2018. For kunne det passe, at man enten skulle på tur rundt til de forskellige guldsmede og finde en pris? Eller sende en mail, for derefter at lave en bankoverførsel og finde adressen?

Efter det blev jeg enig med mig selv om, at det kunne gøres mere nemt og mere sikkert. Og mere lækkert. For bare vent til du modtager pakken efter endt forsølvning. Der er noget at glæde sig til. Så er der ikke blevet lovet for meget :-).

Jeg er nemlig selv utrolig glad for min forsølvede sko, der selvfølgelig stadig står på mit værelse. En dag tænkte jeg, at andre også skulle have muligheden for at give den glæde videre til deres børn, når de engang bliver ældre. Måske i konfirmationsgave. Måske når barnet flytter hjemmefra. Det var der jeg fik min. Og den har stået fremme lige siden.Derfor er Basuba blevet til – og vores (mit) vigtigste mål er at få foreviget et minde, som barnet ikke selv kan huske. Men med en forsølvet, forkobret eller forgyldt sko eller sut, kan barnet (f.eks mig selv) se glædeligt tilbage på det.

Jeg byder derfor velkommen her på Basuba.dk.

*Jeg er personen med idéerne her på siden, men da jeg ikke er Supermand, bliver mange af de tekniske ting klaret af et talentfuldt webbureau og forsølvningen, forkobringen eller forgyldning bliver taget hånd om af en af Danmarks mest kompetente forsølvere. (Af konkurrencemæssige årsager kan jeg ikke oplyse hvilken forsølver jeg samarbejder med. Men bare rolig. Jeg havde ikke valgt dem, hvis det ikke var godt!)

Ingen produkter i kurven.