Forgyldning af barnesko

DKK1,745.00

Måske har du allerede en sølvsko fra din egen barndom stående hjemme i vindueskarmen? Nu har du også muligheden for at give samme gave til dit eget barn. Vælg her den mere eksklusive version.

Forgyldning af barnesko

Med en forgyldning af barnesko kan du trylle dit barns første sko om til en smuk personlig gave, som kan pynte både på børneværelset, eller som din søn eller datter kan stille frem, når han eller hun flytter hjemmefra. En guldsko er en gave fra hjertet, som er perfekt til særlige begivenheder i dit barns liv som eksempelvis barnedåb, konfirmation eller studentergilde.

Den klassiske sølvsko har fået en stærk konkurrent i form af den forgyldte sko, som med sit moderne og smukke udtryk også klæder ethvert hjem. Hvad enten du er til sølv eller guld, er dit barns første par sko forbundet med en masse minder, som du her har muligheden for at forevige. Du kan også vælge at give et gavekort til en forgyldning til en veninde eller et andet familiemedlem. Så kan de selv vælge, hvilken sko de vil have forgyldt.

Om forgyldning

  • Sko, sutter og andre objekter kan forgyldes
  • Oplagt gaveidé
  • Forevig minderne fra dine børn
Sko