Forgyldning af sut

DKK1,245.00

Har du gemt dit barns første sut, kan du vælge at give den et nyt liv ved at få den forgyldt. Med vores hjælp bliver sutten forvandlet til en smuk forgyldt pyntegenstand med en masse skønne minder.

Forgyldning af sut

Det er de færreste, der ikke kender til den klassiske sølvsko, som har sin plads i mange danske hjem. Kan du godt lide ideen bag, som går på at forevige en ting fra dit barns barndom, kan du også vælge at få lavet en forgyldning af dit barns sut. Den kære sut bliver rigtig fin, når den er blevet forgyldt, og du vil nemt kunne finde en plads til den på dit barns værelse eller et andet sted i huset.

 

En guldsut er en oplagt gaveide, når dit barn bliver ældre, og du gerne vil give en mere personlig gave til eksempelvis konfirmation, studentergilde eller lignende. En forgyldt sut puster nyt liv i barndomsminderne, og den vil skabe meget glæde – både for dig og dit barn. Vil du gerne give en veninde eller en søster muligheden for at gøre det samme, kan du give et gavekort til forgyldning af sut eller andre personlige genstande.

Hvorfor vælge forgyldning?

  • Kun fantasien sætter grænser
  • Vælg den mere unikke bearbejdning
  • Perfekt gaveidé
Sut